Menu

Gastenboek

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

QiGongWorks
Average rating:  
 8 reviews
yogales

Sinds een aantal maanden volg ik de yogalessen bij Johan. Elke keer een gevarieerd aanbod van oefeningen, waardoor je goed kan ontspannen en helemaal in jezelf komt. Je energie gaat duidelijk weer stromen. De ruimte is fijn en de sfeer is heel goed. De groepen zijn klein waardoor je ook persoonlijke aandacht krijgt.
Ook ben ik al een aantal keren voor de buikmassage geweest en overduidelijk zit ik beter in mijn vel.
Ik had hier jaren eerder mee moeten beginnen, ik kan het iedereen aanraden

 by Lex
Yoga lessen

Ik volg de yoga lessen nu al bijna 5 jaar met veel plezier. Het is voor mij een goede manier om even uit de drukte van mijn baan en van de huidige maatschappij te stappen en goed naar mijn lichaam te luisteren en voelen. Ik ben nu ook beter in staat mijn emoties onder controle te houden wat mijn rust ook weer te goeden komt. Daarnaast is het ook gewoon gezellig dit met een klein groepje te doen.

 by Aimy
Ontspannend en leerzaam

Een paar jaar geleden vond ik een flyer van YogaChi bij de post. De zin "Uit je hoofd, in je lijf" sprak me direct heel erg aan. Inmiddels kan ik zeggen dat ik bij elke yogales even lekker uit mijn hoofd ben en leer te voelen wat er in mijn lijf gebeurt. Hiervoor gebruikt Johan simpele oefeningen die iedereen kan (leren te) doen, je hebt er niet per se kracht of lenigheid voor nodig.

Na de les ben ik altijd lekker ontspannen en onthaast. Ik vind het heel leerzaam én er is ook zeker ruimte voor gezelligheid!

 by Mia

De yogalessen zijn prettig en worden op een professionele manier gegeven. De yogalessen zijn gebaseerd op je organen en ademhaling, anders dan de gebruikelijke yogalessen. De lessen zijn erg ontspannend.
Ook heb ik een aantal buikmassage's gehad. Persoonlijk. Het was een bijzondere ervaring. Dit moet je zelf ervaren, omdat dit voor iedereen persoonlijk is.

 by Willy
Goed

Ga een keer per week naar johan, 2jaar ben ik al onderweg.
Elke keer iets nieuws en johan verteld ook hoe je lichaam werkt en als ik weer mijn oefingenen heb gedaan voel ik me weer soepel.
Heb ook tydje counseling gedaan en johan gaf me veel handvaten ,waar alles bij elkaar kwam lichaam en geest..erg fijn .

 by Marco
Positieve ervaringen Johan Karrenbeld

Ik heb al vele jaren les van Johan Karrenbeld. Tijdens de wekelijkse oefeningen ervaar ik een positief effect op zowel mijn fysieke als emotionele toestand. Het zet je aan het denken hoe je omgaat met bepaalde emoties en hoe dat te verbeteren. Veel praktische, niet al te fysieke oefeningen, ondersteund door een stukje theorie en tot slot een korte ontspanning. Een prima combinatie.

 by Rian
yogalessen

De oefeningen die we doen zijn fijn voor het soepel houden van mijn lijf.
Het werkt in op alle structuren. Er is aandacht voor ontspanning en het werkt helend op de emoties. Daar zijn speciale oefeningen voor , bv. de helende klank. Fysiek zijn de oefeningen niet zwaar.
Na de les heb ik meestal een hele energieke dag terwijl ik ook dicht bij mezelf kan blijven. De lessen zijn in kleine groepen, de ruimte is prettig: licht en rustig. Het is gezellig met de mede-beoefenaars,

 by E.lemmen
massage

Ik heb een aantal massagebehandelingen gedaan bij Yoga Chi. Het heeft mij meer geholpen dan de behandelingen bij de fysiotherapeut. Een heel aparte manier van masseren niet op de spieren maar bij de bron.Ik ga opnieuw een aantal sessies doen.