Menu

Innerlijke Glimlach

Veelal leven mensen uitsluitend in hun materiële buitenwereld. De één wil het liefst zijn vuil dumpen bij de ander of “die ander” de schuld geven van de eigen veroorzaakte negatieve gevolgen.

Wil je af van deze kortzichtige beleving van negatieve emoties, stress en onbegrip? Wil je telkens als een magneet zijn die negatieve energie aantrekt? Verander dan je eenzijdig geconditioneerde manier van leven in harmonie en evenwichtigheid.

Leer dan bij studio QiGongWorks je lichaam en geest werkelijk ontspannen en je van binnen op te schonen. Je kunt vervolgens je reis naar binnen beginnen. De poort openen om toegang te krijgen tot je innerlijke rijk en gelukkig worden.

Deze toegang opent zich door onze “heel speciale zeer subtiele innerlijke glimlach” eigen te maken. Dit helpt om de leegloop van onze overmatige naar buiten gerichte zintuigen te verminderen.

We verliezen dan minder vitale energie, laten ons minder manipuleren, vergroten onze zelfkennis en verrijken onze eigenwaarde. Dit stelt ons in staat innerlijke vaardigheden te ontwikkelen en evenwichtiger te communiceren met anderen. Dan pas zijn we veilig en in staat om naar buiten de wereld in te kunnen.